خط دوم قطار شهری اصفهان روی ریل توسعه

مدیر عامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده عملیات سازه ای ۱۶ ایستگاه فاز اول خط دوم قطار شهری اصفهان در موعد مقرر یعنی تا سال ۱۴۰۲ تکمیل می شود. محمد رضا بنکدار هاشمی، مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه در گفت و گو با خبرنگار گروه […]

مدیر عامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده عملیات سازه ای ۱۶ ایستگاه فاز اول خط دوم قطار شهری اصفهان در موعد مقرر یعنی تا سال ۱۴۰۲ تکمیل می شود.

محمد رضا بنکدار هاشمی، مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،   گفت: عملیات عمرانی خط دوم متروی اصفهان از سال ۹۶ شروع شده و با منابعی که در سال ۹۷ به پروژه اختصاص داده شد، موفق شدیم عملیات عمرانی را گسترده‌تر ادامه دهیم و خوشبختانه از سال ۹۷ تا به حال ۱۱ ایستگاه از ۱۶ ایستگاه فاز اول عملیاتی شده و عملیاتی کردن ۵ ایستگاه دیگر را نیز در برنامه خود داریم.


او افزود: پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ بحث سازه و سیویل ۱۶ ایستگاه فاز اول به پایان برسد البته بخش دوم، تامین تجهیزات و ناوگان است و بالغ بر ۵۰ % ریالی پروژه را شامل می‌شود که مربوط به دولت و شورای اقتصاد است که منابع را تامین کنند.
بنکدار ادامه داد: خط دو متروی اصفهان از شمال شرق یعنی ایستگاه دارک شروع شده و به میدان شهدای خمینی شهر ختم می‌شود. این خط به طول ۲۴ کیلومتر و شامل ۲۳ ایستگاه است.
مدیر عامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه افزود: قطار شهری با بحث بودجه عجین شده که خوشبختانه با عزم و اراده و حمایت‌های شهردار اصفهان و شورای شهر به پیشرفت‌های زیادی رسیدیم و از سال ۹۷ که عملیات عمرانی شروع شده، ۲۵% از کل سازه را اجرا کردیم که پیشرفت قابل توجهی محسوب شده و یک رکورد برای شهر اصفهان است.
او تشریح کرد: ساخت مترو از دارک تا کهندژ به طول ۱۴.۵ کیلومتر با ۱۶ ایستگاه در فاز اول اجرایی قرار گرفته است که با توجه به برنامه‌های زمان بندی و منابع تخصیص بودجه به سه قسمت تقسیم شده. قسمت اول از دارک تا میدان امام علی، قسمت دوم از از ایستگاه امام علی تا ایستگاه امام حسین و ایستگاه سوم از ایستگاه امام حسین تا ایستگاه مدرس نجفی یا کهندژ امتداد دارد.
بنکدار گفت:عنوان ایستگاه‌های عملیاتی شده از سمت شمال شرق عبارتند از دارک، زینبیه، عاشق اصفهانی، عمان سامانی، لاله، شاهد، طوقچی و از سمت غرب ایستگاه مدرس نجفی، ایستگاه خرازی، چارسوق و ایستگاه خلجا می باشد.
مدیر عامل قطار شهری بیان کرد: از انجایی که احداث خط ۱ مدت زیادی طول کشید و مردم در بحث ترافیک دچار مشکل شدند، روش احداث خط ۲ به طور زیرزمینی است و در سطح خیابان معارض ترافیکی نداریم و در هر ایستگاه حدود ۱۰ میلیارد تومان صرفه جویی داشتیم.
او با اشاره به قول‌هایی که در زمینه مترو به مردم داده شده بود گفت: قرار بود سالانه کار‌های عمرانی دو ایستگاه از هر سمت به اتمام برسد که در سال گذشته ایستگاه زینبیه و عاشق اصفهانی فتح شد و امسال ایستگاه عمان سامانی و لاله و از سمت غرب ایستگاه خرازی در حال عملیاتی سازی هستند و احتمالا تا پایان پاییز به اتمام می‌رسند.
بنکدار اضافه کرد: الان ۱۱ ایستگاه در حال ساخت داریم که در هر ایستگاه بیش از ۱۵۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کارند و بالغ بر این تعداد به طور غیر مستقیم فعالیت دارند.