اول تا دهم تیرماه دهه تولید و تجارت

نمایشگاه بین‌المللی اصفهان به عنوان تسهیل‌گر و به نوعی شتاب دهنده به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و در واقع یک نمایشگاه اثر بخش برگزار کرده است. این یک مثال ساده از روش‌های تسهیل‌گرانه رسانه نمایشگاهی است که در اقصی نقاط جهان به عنوان یک تجربه زیست شده عملیاتی شده است

آزاده سلیمان نژاد : معاون امور نمایشگاهی و برنامه‌ریزی نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان این که برنامه چهار ساله این شرکت و راهبردهای آن تدوین و از امسال اجرایی شده، گفت: نمایشگاه‌ بین‌المللی اصفهان در برنامه جدید خود از نمایشگاه محوری به سمت رویداد محوری می‌رود و نقش این شرکت به عنوان یک شتاب‌دهنده و تسهیلگر در سه حوزه تولید، تجارت و صادرات تعریف شده است و در برنامه جدید خود نقش موثرتری در حوزه شبکه‌سازی بین تولید و تجارت و صادرات ایفا خواهد کرد.

به گزارش اخبار اصفهان از روابط عمومی نمایشگاه، محمد گیوی با اشاره به آغاز دهه تولید و تجارت از اول تیرماه افزود: در پارادایم گذشته، این شرکت به عنوان یک بنگاه اقتصادی دیده شده بود اما اکنون در برنامه جدید نمایشگاه‌ بین‌المللی، اصفهان یک بنگاه اقتصادی توسعه‌گرا بوده و چشم‌انداز آن تمرکز بر مشتریان است تا بتواند خدمات موثرتری به آنها ارائه دهد.

وی با اشاره به این که نمایشگاه‌ اصفهان امسال وارد چهارمین دهه فعالیت خود می‌شود، افزود: این شرکت در آغاز دهه چهارم فعالیت خود تلاش دارد با تغییر پارادایم نگاه به نمایشگاه به عنوان یک رسانه بتواند ارزش افزوده بالاتری برای فعالان اقتصادی و تجار ایجاد کند و هرچقدر نمایشگاه ‌ارزش افزوده بالاتری برای فعالان اقتصادی و تُجار ایجاد کند به طور طبیعی رغبت ذی‌نفعان در بهره‌برداری از سبد خدمات شرکت افزایش می‌یابد.

معاون امور نمایشگاهی و برنامه‌ریزی نمایشگاه بین‌المللی اصفهان افزود: در گذشته نگرش به این شرکت فقط یک بنگاه اقتصادی و نمایشگاه محور بود اما اکنون دیدگاه حاکم تغییر کرده و نمایشگاه بین‌المللی اصفهان بر اساس برنامه تدوین شده یک “بنگاه اقتصادی توسعه گرا و رویداد محور” خواهد بود به نحوی که علاوه بر نمایش توانمندی‌ها و دستاوردهای کسب و کارها، برای آنان فعالیت‌های جنبی دارای ارزش افزوده نیز تعریف می‌کند تا بتواند با شناسایی مشکل و یا موانع پیش روی کسب‌وکارها، آنها را در تحقق اهدافشان یاری رساند.

به گفته وی این شرکت با رویکرد برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی و فاصله گرفتن از برگزاری نمایشگاه‌های عمومی و همچنین برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی به دنبال تحقق چشم‌انداز تسهیلگری و شتاب بخشی به کسب و کارها است.

گیوی در ادامه به تفاوت “بنگاه اقتصادی و بنگاه اقتصادی توسعه‌ای” پرداخت و گفت: بنگاه اقتصادی توسعه‌ای با توسعه خدمات خود، تلاش می‌کند ارزش افزوده‌ بیشتری برای کسب و کارها و ذینفعان که از ابزار و رسانه نمایشگاه استنفاده می‌کند، فراهم آورد.

معاون امور نمایشگاهی و برنامه‌ریزی نمایشگاه بین‌المللی اصفهان افزود: به طور مثال، می‌توان از برگزاری ریورس پیچ (رویدادکارآفرینی تقاضا محور) یاد نمود که قبل از برگزاری هر رویداد نمایشگاهی، مشکلات و موانع مربوط به کسب و کار آن حوزه نمایشگاهی طی یک فراخوان جمع‌آوری و در اختیار شرکت‌های استارتاپ و فناور قرار می‌گیرد تا راهکار ارائه و در زمان برگزاری نمایشگاه و در قالب نشست‌های تخصصی ارائه و تبادل نظر ‌شود تا به نتیجه برسد.

وی با اشاره به اینکه این کار هم به پویایی و تجاری شدن شرکت‌های استارتاپی و فناور منجر می‌شود و هم مشکل و موانع کسب و کارها را حل می‌کند،گفت: در این شرایط است که نمایشگاه بین‌المللی اصفهان به عنوان تسهیل‌گر و به نوعی شتاب دهنده به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و در واقع یک نمایشگاه اثر بخش برگزار کرده است. این یک مثال ساده از روش‌های تسهیل‌گرانه رسانه نمایشگاهی است که در اقصی نقاط جهان به عنوان یک تجربه زیست شده عملیاتی شده است.

محمد گیوی اضافه کرد: رویکرد توسعه‌گرا در این شرکت سبب می‌شود تا این شرکت به جای اینکه فقط یک سایت‌دار نمایشگاهی باشد به یک عنصر موثر در حل مشکلات کسب و کارها بدل شود.