گواهینامه ثبت ملی به انار ساوه

دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه از ۱۵ تا ۱۹ آبان ماه در مسجد جامع تاریخی هزارساله ساوه با حضور مسئولان کشوری، استانی، محلی و برخی سفرا و میهمانان خارجی از کشورهای مختلف برگزار می‌شود

دریاوفایی : به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی ، در حاشیه برگزاری جشنواره ملی تولیدات و صادرات انار ساوه که با حضور وزیر میراث فرهنگی برگزار شد، به انار ساوه گواهینامه ثبت رویداد جشنواره تولید و صادرات با شماره ۲۰۱۲۷۵۰ اعطا شد.

سید عزت لله ضرغامی در این آئین گفت: گواهینامه ثبت رویداد جشنواره ملی انار ساوه در راستای تحقق موضوع ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری رویداد و راهبرد ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری در سند تحول دولت مردمی، صادر شده است.

وی افزود: درست است که نام انار برند این شهرستان است ، اما ساوه تاریخچه فرهنگی، تمدنی، ارزش‌ها و توانمندی‌های خاصی دارد که آن را در میان شهرهای کشور برجسته کرده است. یک محصول خاص یک شهر را به نماد تبدیل می‌کند، انار جایگاه مهمی دارد و از معصومین (ع) در خصوص جایگاه این میوه بهشتی، روایات مختلفی بیان شده است و دانه های آن ارزشمند است.

وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه شهرستان ساوه این نعمت الهی را به خوبی پاسداری کرده است، افزود: رتبه اول تولید انار در کشور متعلق به ساوه است و ۱۰ هزار هکتار از باغات این شهرستان به تولید انار اختصاص دارد و حتی به گفته استاندار مرکزی، ساوه در تولید انار در جهان نیز رتبه نخست را در اختیار دارد.

او همچنین گفت: برای معرفی محصول انار باید به مسئله بسته‌بندی توجه ویژه داشت. در حوزه بسته بندی با چالش روبرو هستیم و باید از افراد توانمند در این عرصه استفاده کرد، باید بسته بندی مناسبی برای انار داشته باشیم تا این محصول خاص به خوبی معرفی شود.

به گفته باغداران این شهر، ساوه در مجموع دارای ۱۱ هزار هکتار باغات انار است که از این میزان ۱۰ هزار هکتار بارور و هزار هکتار نیز غیربارور است. پیش‌بینی می‌شود امسال تا پایان فصل برداشت بالغ بر ۱۷۰ هزار تن انار از سطح باغات برداشت شود.

گفتنی است: دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه از ۱۵ تا ۱۹ آبان ماه در مسجد جامع تاریخی هزارساله ساوه با حضور مسئولان کشوری، استانی، محلی و برخی سفرا و میهمانان خارجی از کشورهای مختلف برگزار می‌شود.