همکاری اصفهان با دانشگاه‌های ترکیه توسعه می‌یابد

اصفهان- ایرنا- مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان از توسعه همکاری‌های این مجموعه با دانشگاه‌های معتبر ترکیه در قالب طرح‌های مولانا و ” اراسموس پلاس ” خبر داد. طرح مولانا با هدف تبادل دانشجو و استاد از طرف کشور ترکیه با مؤسسه‌های آموزش عالی سایر کشورها طراحی شد و در این برنامه امکان تبادل اعضای […]

اصفهان- ایرنا- مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان از توسعه همکاری‌های این مجموعه با دانشگاه‌های معتبر ترکیه در قالب طرح‌های مولانا و ” اراسموس پلاس ” خبر داد.

طرح مولانا با هدف تبادل دانشجو و استاد از طرف کشور ترکیه با مؤسسه‌های آموزش عالی سایر کشورها طراحی شد و در این برنامه امکان تبادل اعضای هیات علمی دانشگاها و دانشجویان وجود دارد.

اراسموس پلاس نیز برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان‌دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه‌اندازی شده است.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این دانشگاه همکاری‌های جدیدی با دانشگاه‌های معتبر ترکیه مانند استانبول، صنعتی استانبول، آنکارا، آیدین استانبول و فنی ییلدیز استانبول را در قالب طرح‌های مولانا و اراسموس پلاس آغاز کرده و در صدد توسعه آن است.

سید کمال طیبی با اشاره به اینکه این همکاری ها در قالب تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح های پژوهشی مشترک است، افزود: ترکیه کشور مهمی از نظر توسعه روابط علمی و پژوهشی است و ۲ طرف تمایل بسیاری برای این کار دارند.

وی با بیان اینکه این همکاری‌ها در رشته‌های مختلفی مانند تاریخ، زبان و هنر است، تصریح کرد: دانشگاه اصفهان در صدد جذب دانشجویان ترکیه در آینده است.

طیبی به حضور دانشگاه اصفهان در  پنجمین دوره اجلاس ” یوری ۲۰۲۰ ” در شهر استانبول ترکیه که اوایل اسفند امسال برگزار شد، اشاره کرد و گفت: این رویداد شامل کنفرانس و نمایشگاه دانشگاهی اوراسیا با حضور تعدادی از دانشگاه های ایران، ترکیه، آلمان، روسیه، امریکا، مالزی، اندونزی، مالزی، هند، پاکستان، انگلستان، فرانسه، کرواسی، بلاروس، برزیل، بنگلادش، ایتالیا، ایرلند، قزاقستان و هلند بود که نقش بسزایی در توسعه روابط بین الملل دانشگاه به ویژه با ترکیه داشت.

وی از مهمترین دستاوردهای شرکت دانشگاه اصفهان در این اجلاس را معرفی دانشگاه به دانشگاهیان و مراکز علمی بیش از ۶۰ کشور، مذاکره با نمایندگان آژانس‌های بین‌المللی و دانشگاه‌ها برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه اصفهان، توافق اولیه برای پیوستن دانشگاه اصفهان به اتحادیه دانشگاه‌های اوراسیا (اروپا و آسیا) و توافق با ۲۱ دانشگاه از آسیا و اروپا برای شروع همکاری‌های علمی عنوان کرد.

طیبی همچنین به همکارهای جدیدی که با دانشگاه های آلمان آغاز شد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مذاکره هایی برای توسعه روابط علمی و پژوهشی با دانشگاه ماربورگ آلمان در رشته های مختلف از جمله روان شناسی و علوم تربیتی نیز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه مقرر است کارگاه آموزشی مشترکی بین این ۲ دانشگاه سال آینده برگزار شود، افزود: همچنین به دنبال تاسیس مرکزی برای توسعه روابط بین ۲ کشور در بخش علمی و پژوهشی هستیم.

دانشگاه اصفهان با ۷۰ سال قدمت بعنوان یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر کشور دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی است.

این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های منتخب ایران در طرح تبدیل به یکی از پنج دانشگاه برتر کشور در تراز بین المللی انتخاب شده است و با حدود ۱۲۰ مرکز علمی از ۷۰ کشور جهان، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی دارد.