میانگین پوشش بیمه‌ای در استان اصفهان ۶۷ درصد است

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: میانگین پوشش بیمه‌ای در کشور حدود ۵۲ درصد است اما میانگین پوشش بیمه‌ای در استان اصفهان با توجه به قدمت صنعتی بودن و فرهنگ بالای بیمه‌ای حدود ۶۷ درصد است. مرتضی حاجی کاظمی بمناسبت هفته تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پوشش بیمه‌ای در استان اصفهان […]

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: میانگین پوشش بیمه‌ای در کشور حدود ۵۲ درصد است اما میانگین پوشش بیمه‌ای در استان اصفهان با توجه به قدمت صنعتی بودن و فرهنگ بالای بیمه‌ای حدود ۶۷ درصد است.

مرتضی حاجی کاظمی بمناسبت هفته تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پوشش بیمه‌ای در استان اصفهان حدود ۱۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

وی ادامه داد: حدود ۳۶۰ هزار نفر مستمری بگیر در استان اصفهان وجود دارد که با خانواده و افراد تحت تکفل نزدیک ۶۵۰ هزار نفر می‌شوند که سال‌ها بیمه پرداز بودند و در زمان حاضر مستمری بگیر هستند که بازنشستگان، از کارافتادگان و بازماندگان آنها را در بر می‌گیرند.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان اظهار داشت: ۴۴ شعبه، ۲ شعبه اقماری و حدود ۱۶ کارگزاری رسمی در استان به شهروندان خدمات رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته” طرح ۳۰۷۰ ” اجرا شد اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح این بود که ۳۰ مورد از خدمات پر تردد سازمان بصورت غیر حضوری ارائه شود و پیش بینی شده بود که از حدود ۷۰ میلیون مراجعه حضوری بکاهد.

حاجی کاظمی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر بیش از ۹۹ درصد نسخ بصورت الکترونیکی صادر می‌شود و پرونده الکترونیک درآمد که جزو آرزوهای دیرینه بود در حال تحقق است.

وی با اشاره به بیمه دانشجویی و بیمه فراگیر خانواده افزود: این امکان برای دانشجویان و جوانانی که اکنون مشغول به کار نبوده و خواستار ایجاد سوابق بیمه‌ای هستند، در قالب این ۲ طرح فراهم شده و با اجرای این طرح افراد تحت پوشش والدین خود خواهد ماند، تعهدات این بیمه با نرخ ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد است که افراد می‌توانند به دلخواه خود بهره‌مند شوند و زنان خانه‌دار نیز می‌توانند با استفاده از این طرح برای خود سابقه بیمه ایجاد کنند.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: در گذشته بیمه پرداز تأمین اجتماعی حدود ۲۵ نفر بوده و مستمری بگیر یک نفر بوده است (ضریب دریافت و پوشش منابع ۲۵ به یک بوده) و یکی از اشکالات امروز جمعیت که موجب شده که در استان اصفهان حدود ۳.۳ دهم بیمه پرداز داریم و یک نفر مستمری بگیر وجود دارد.

وی افزود: این موضوع بعنوان یکی از مشکلات و چالش‌های بزرگ سازمان مشابه ما محسوب می‌شود اما این مساله برای تأمین اجتماعی خیلی زودتر رُخ داده است و دستکم باید ۱۰ سال آینده به این نقطه می‌رسیدیم که در زمان حاضر به این مرحله رسیدیم.

حاجی کاظمی گفت: یک چالش بزرگ تأمین منابع یک صندوق بین نسلی است که قرار است حق بیمه‌ای که دریافت می‌کند را به مستمری بگیری بدهد که سال‌های گذشته در صندوق شراکت داشته و در زمان حاضر آماده منتفع شدن از مستمری است.

وی اضافه کرد: با توجه به قدمت بیمارستان شریعتی و مشکلات این محل برای جلوگیری از هر گونه اتفاق ناگوار در سال‌های آینده، بیمارستان جدیدی با نام ” میلاد “جایگزین آن خواهد شد.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: اقدامات لازم برای خرید ۳۲ هزار متر زمین این بیمارستان از سال ۹۳ انجام شده و تأمین اعتبار این طرح انجام شده و امیدواریم که بتوانیم در سالجاری عملیات اجرایی این طرح را شروع کنیم.

وی افزود: یکی از تعهدات بیمه تأمین اجتماعی درمان مستقیم است که این خدمت در مراکز ملکی ارائه می‌شود.

حاجی کاظمی تصریح کرد: بازنشستگی‌های پیش از موعد در سال‌های گذشته با مصوبات مجلس هزینه‌های را به سازمان تأمین اجتماعی تحمیل کرد.

به گفته وی، در زمانی برای نوسازی صنایع، با ۲۵ سال سابقه نیروهای خود را بازنشسته کردند و یک نفر جایگزین آن استخدام کردند که این مساله با پنج سال زودتر بازنشسته شود که بار زیادی را به سازمان وارد کرد.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در زمان حاضر بیش از ۵۰ درصد بازنشستگان پیش از موعدی هستند خاطرنشان کرد: بعضی از مشاغل سخت و زیان آور بر اساس قانون باید پس از ۲ سال مرتفع شوند اما هنوز پس از گذشت ۱۰ سال در حال انجام است و جایی برای توقف وجود ندارد و افراد به راحتی با ۲۰ سال فعالیت در مشاغل سخت و زیان آور و با ۳۰ سال سابقه و ۱۰ سال ارفاق بازنشسته می‌شوند.