تعیین تکلیف پروژه دهکده لجستیک اصفهان پس از ۱۲ سال معطلی

در آخرین شورای برنامه‌ریزی استان در سال گذشته پروژه اراضی ۴۲ هکتاری شهرستان شاهین‌شهر پس از ۱۵ سال به نتیجه رسید

استاندار اصفهان گفت: در آخرین شورای برنامه‌ریزی استان در سال گذشته پروژه اراضی ۴۲ هکتاری شهرستان شاهین‌شهر پس از ۱۵ سال به نتیجه رسید.

سید رضا مرتضوی در نشست صمیمانه با مدیران رسانه‌های استان با اشاره به نقش بی‌بدیل رسانه در حکمرانی، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت رسانه‌های رسمی و دارای مجوز، حسب راهبردی که دشمن در معرفی کشور و نظام در پیش گرفته و تمام تلاش خود را برای سیاه‌نمایی نظام و اقدامات دولت انجام می‌دهد؛ برای ما ضروری است.

وی ادامه داد: در این راستا حول محور جهاد تبیین که دستور مقام معظم رهبری است؛ تلاش می‌کنیم تا چهره واقعی ایران اسلامی را به همگان نشان دهیم، در این راستا رسانه، نقش ویژه و منحصربفردی را داراست.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در ایام اخیر چند پروژه معطل مانده از سال‌های گذشته توسط ریاست محترم جمهوری افتتاح شد. خبرنگاران در حاشیه مراسم‌های افتتاح از ایشان پرسش کردند این افتتاحیه‌ها نتیجه اقدامات کدام دولت است.

مرتضوی افزود: در پاسخ به این سؤال رئیس‌جمهور با صراحت اعلام کردند؛ در این مسائل نباید نگاه‌های ملی را فدای مسائل جناحی کنیم. هر دولتی پروژه‌های نیمه‌تمام را به ثمر برساند به نفع و در سبد نظام جمهوری اسلامی ایران عمل کرده است.

وی با اشاره به اینکه ما نیز در مدیریت استان بر این نگاه راهبردی پافشاری داریم، اظهار کرد: با همین رویکرد اتمام طرح‌های نیمه‌تمام را در اولویت قرار دادیم و در دو سال گذشته چند صد مجموعه و پروژه نیمه‌تمام را تعیین تکلیف کردیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه رسانه از مؤثرترین ارکان حکمرانی در این دوره است، خاطرنشان کرد: معتقدیم برای شنیدن صدای مردم، استفاده از نقطه نظرات نخبگان، نقد شدن فعالیت‌ها و بازگو کردن اقدامات و خدمات به رسانه نیازمند هستیم.

وی عنوان کرد: با نگاه واگذار کردن اختیارات به استان‌ها توانستیم پروژه‌هایی که چندین سال معطل مانده بودند را تکمیل کنیم.

مرتضوی تشریح کرد: برای نمونه پروژه دهکده لجستیک (بندر خشک) اصفهان بیش از ۱۲ سال معطل مانده بود اما با تفویض اختیار به استان توانستیم موانع را از میان برداریم و اخذ مجوز این پروژه مهم را برای استان یک دستاورد بزرگ می دانیم.

وی متذکر شد: در آخرین شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته پروژه اراضی ۴۲ هکتاری شهرستان شاهین‌شهر پس از ۱۵ سال به نتیجه رسید و مردم این منطقه را از بلاتکلیفی خارج کرد.

 استاندار اصفهان اظهار کرد: از طرفی نگاه تمرکزگرا حوزه تصمیمات را در استان‌ها با مشکل مواجه و ارتباط حکمرانی با رسانه را مختل می‌کند.

وی افزود: در این راستا دولت‌های مختلف نیز سعی در رفع این نگاه اشتباه داشتند و این دولت نیز تمام تلاش خود را برای رفع این نگاه کرده و به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است.

در خصوص پروژه‌های انتقال آب از دریا به اصفهان، بیان کرد: با تغییر مدیریت و هیئت مدیره شرکت تأمین آب صفه و همزمان با مذاکره با سطح ملی مراحل مطالعاتی این پروژه بسیار مهم و حیاتی برای استان را مورد بررسی قرار دادیم.

وی ادامه داد: با پیشینه‌ای که در استان داشتیم می‌دانستیم نباید از شریانی که ظرفیت محدود دارد و شیرفلکه هم دست ما نیست، آب گیری کنیم و به سمت خرید آب پیش رویم.

استاندار اصفهان اظهار کرد: لذا با ریاست محترم جمهوری وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم از آب دریا یک خط و آبگیر اختصاصی برای استان تخصیص دهیم.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پس از پیگیری‌های مجاهدانه و شبانه روزی اکنون یک شرکت قوی و ۸ پیمانکار در پروژه انتقال آب دریا به استان مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: البته در آن منطقه دو خط اختصاصی برای استان با افق ۴۰۰ میلیون متر مکعب در نظر گرفتیم که در مرحله نخست، در حال اجرای خط اول با ظرفیت ۲۰۰ میلیون متر مکعب هستیم.

وی اظهار کرد: بالغ بر ۲۵۰ کیلومتر از مسیر بازگشایی و ترانشه بخش عمده‌ای از مسیر پیش رفته است و این پیشرفت پروژه حاصل تلاش‌های شبانه روزی خادمان مردم است.

استاندار اصفهان متذکر شد: در ابتدای راه برآورد این بود که زمان بهره‌برداری از این پروژه ۹ ساله خواهد بود اما در تلاش هستیم در دولت سیزدهم این پروژه مهم به بهره‌برداری برسد.