قدرت اقتصادی اصفهان تقویت می شود

شهردار اصفهان گفت: تقویت قدرت اقتصادی شهر و ایجاد شرایط اجتماعی مناسب، توجه به محیط زیست و حرکت در جهت رشد هوشمند شهر، افزایش کارایی با کمترین منابع مالی، رویکرد استراتژیک و تاکید بر پویایی شهروندان و تلاش برای رشد منطقه‌ای از اهداف ماست. قدرت‌الله نوروزی  در نود و هشتیمن جلسه علنی شورای اسلامی شهر […]

شهردار اصفهان گفت: تقویت قدرت اقتصادی شهر و ایجاد شرایط اجتماعی مناسب، توجه به محیط زیست و حرکت در جهت رشد هوشمند شهر، افزایش کارایی با کمترین منابع مالی، رویکرد استراتژیک و تاکید بر پویایی شهروندان و تلاش برای رشد منطقهای از اهداف ماست.

قدرت‌الله نوروزی  در نود و هشتیمن جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله شهرداری اصفهان اظهار کرد: حرکت دو ساله مدیریت شهری نقطه عطفی در تاریخ مدیریت شهری اصفهان است، زیرا همه تلاش کردیم در شرایط سخت اقتصادی کشور، امید و نشاط در دل مردم ایجاد شود. امروز شاهد وجود این فضا در شهر اصفهان هستیم و سعی کردیم تا با مشارکت تمام ذی نفعان و مردم شهر را بسازیم و حقوق شهروندیشان را  تامین کنیم.

وی با بیان اینکه فضای مناسبی ایجاد شده تا همه افراد در راستای توسعه شهری اظهار نظر کنند، گفت: برای صیانت از بیت المال تمام پروژه‌های نیمه تمام فعال شده است؛ البته با یک برنامه سنجش پذیر به میدان آمده‌ایم و امروز مجموعه اقدامات در تمام بخش‌های شهرداری زمینه سنجش پذیری را فراهم کرده است.

شهردار اصفهان تصریح کرد: تمرکز مدیریت شهری بیشتر در اجرای پروژه‌هایی بوده که اثر بخشی آن متوجه همه مردم می شود و آثار همیشگی همراه دارد، پروژه های پیاده راه سازی چهارباغ، رینگ چهارم، خط دوم مترو، بازسازی اتوبوس‌های فرسوده، طرح جامع شهر اصفهان، برنامه اصفهان ۱۴۰۵، طرح ۲۰۲۰ از جمله پروژه‌هایی است که آثار بلند مدتی برای شهر دارد.

وی با اشاره به حضور پررنگ سرمایه‌گذاران در شهر اصفهان گفت: علاوه بر جلب مشارکت بخش خصوص انضباط مالی شهرداری در دو سال گذشته افتخار بزرگی است و ساماندهی سرمایه‌های انسانی در شهرداری یکی دیگر از موفقیت‌های این دوره است.

شهردار اصفهان ادامه داد: تلاش در جهت توسعه کارآفرینی و اشتغال موفقیتی است که با فعال شدن پروژه‌های نیمه تمام و اجرای پروژه‌های جدید که موجب رونق کسب و کار شده، محقق شده است، زیرا هر پروژه تعداد زیادی اشتغال ایجاد کرده و فضای عمرانی شهر را رونق داده است.

     قدرت اقتصادی اصفهان تقویت می شود

نوروزی ادامه داد: اصلاح زیرساخت‌های شهر که آثار آن برای همه روشن خواهد شد، سامانه املاک، سامانه بودجه شهرداری، بارگذاری و شفاف سازی اطلاعات شهرداری اصفهان، عقد قراردادهای AVL و AFC برای هوشمندسازی شهر از دیگر فعالیت‌های انجام شده در بازه زمانی مهرماه ۹۷ تا مهر ۹۸ است.

وی گفت: تقویت قدرت اقتصادی شهر و ایجاد شرایط اجتماعی مناسب، توجه به محیط زیست و حرکت در جهت رشد هوشمند شهر، افزایش کارایی با کمترین منابع مالی، رویکرد استراتژیک و تاکید بر پویایی شهروندان و تلاش برای رشد منطقه‌ای از اهداف ماست.

شهردار اصفهان با بیان اینکه پیشرفت شهر اصفهان را در پیشرفت شهرهای همسایه می‌بینیم، افزود: تلاش می‌کنیم رشد منطقه‌ای داشته باشیم که در این راستا تکمیل خطوط قطار شهری حومه اصفهان  برای شهرداری حائز اهمیت است. نوروزی با تاکید بر اینکه به دنبال فرصت سازی برای آینده تمام شهروندان هستیم، تصریح کرد: می‌خواهیم میان تمام شهروندان برابری ایجاد و به سوی یکپارچگی اجتماعی حرکت کنیم تا بسیاری از مشکلات رفع شود؛ همچنین در تلاش هستیم تا شاهد ایجاد شهری زیست پذیر و رقابت پذیر باشیم.

وی گفت: امروز در اصفهان شاهد رونق پروژه‌های عمرانی هستیم، اما برخی این مهم را بر نمی‌تابند و مباحث بی معنا را مطرح می‌کنند.

شهردار اصفهان با ابراز خرسندی از اینکه حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و ورزشی در شهر رونق گرفته است، افزود: با رونق فعالیت‌ها و پروژه‌های شهری سرمایه گذاران رغبت بیشتری برای سرمایه گذاری در شهر پیدا کرده‌اند.

نوروزی تاکید کرد: کسانی که می گویند کار عمرانی در شهر انجام نمی‌شود، با نادیده گرفتن تلاش‌ها و انعکاس غلط اطلاعات، در حق  شهروندان ظلم می‌کنند.

وی با بیان‌ این که قراردادهای پروژه‌های عمرانی شهر به هیچ عنوان تأخیر نداشته و اجرای پروژه‌ها حتی در روزهای تعطیل نیز به صورت چند شیفته فعال است، گفت: خوشبختانه با تدابیر انجام شده در برخی پروژه‌ها از برنامه زمانبندی جلوتر هستیم.

     توزیع عادلانه خدمات در شهر

وی با اشاره به گزارش عملکرد یک ساله بخش پژوهش، خلاقیت و فناوری های نوین اظهار کرد: انجام و تحویل گیری ۱۲ پروژه پژوهشی بزرگ مقیاس و ۱۵ پروژه مسئله محور، حمایت مادی و معنوی از انجام ۱۲۰ پایان نامه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا، فعال سازی هیئت‌های اندیشیه ورز در حوزه‌های عمران، بحران و رصدخانه شهری، برآورد تولید ناخالص داخلی شهر اصفهان( GDP) به روش تولید و مدل جاذبه، ایجاد کارگروه آینده پژوهی و برگزاری نشست آینده پژوهی شهری، استقرار نظام و سامانه مدیریت دانش در شهرداری، ثبت تجارب خبرگان و بازنشستگاه از جمله اقدامات انجام شده در این بخش بوده است. شهردار اصفهان تدوین آمارنامه سال ۹۷ با مشارکت بیش از ۷۰ ارگان شهری در نیمه نخست سال جاری را یکی از اقدامات انجام شده در مدیریت برنامه ریزی و بودجه عنوان کرد و افزود: راه‌اندازی و به روزرسانی سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات در شهرداری(سیما)، پیاده سازی و بومی سازی مدل عدالت مکانی به عنوان ابزار تصمیم ساز به منظور دفع تبعیض و برقراری عدالت مکانی در تخصیص پروژه‌های مناطق ۱۵ گانه، راه اندازی سامانه رصد اطلاعات(رصا) با رویکرد ارایه داشبورد مدیریتی و آموزش کاربران جهت استفاده مدیران از اطلاعات و شاخص‌ها، تدوین دستورالعمل راه اندازی تالار مانیتورینگ شهرهای ایران (تماشا) به منظور اشتراک گذاری اطلاعات مشترک کلانشهرها از دیگر اقداماتی است که در یک سال گذشته انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: تهیه و تدوین سند جامع SDI شهر اصفهان، انتخاب شهرداری اصفهان به عنوان دبیرخانه SDI شهری و راه اندازی مجدد کارگروه اطلاعات مکانی شهر(SDI)، راه اندازی کمیته و کارگروه تخصیص، تدوین بیانیه مشکلات شهر و شهرداری، تحلیل مضمون خواسته‌های متخصصان از مدیریت شهری در برنامه‌های اصفهان را بخش دیگری از عملکرد مدیریت برنامه و بودجه شهرداری اصفهان اعلام کرد.

     اجرای پروژهها در حوزههای مختلف

نوروزی با اشاره به اجرای ۱۵۳۳ پروژه‌ تا پایان خرداد ۹۸ در شهر افزود: از این تعداد ۲۰۰ پروژه آی تی، ۱۰۵ پروژه در بخش پژوهش، ۱۱۸۱ پروژه عمرانی و ۶۸ پروژه مشارکتی بوده است. وی تعداد پروژه‌های مهم منطقه‌ای به تفکیک آخرین وضعیت پروژه را شامل پنج پروژه اتمام یافته، ۳۱ پروژه احداث، ۲۹ پروژه تملک، شش پروژه تملک و احداث، سه پروژه طراحی و تملک و ۲۰ پروژه مطالعات و طراحی و ۲۴ پروژه آغاز نشده اعلام کرد. شهردار اصفهان با اشاره به تعداد پروژه‌های مهم منطقه‌ای به تفکیک آخرین متولیان پروژه، ادامه داد: ۵۰ پروژه در بخش معاونت حمل ونقل و ترافیک، ۳۷ پروژه در معاونت خدمات شهری، ۲۲ پروژه در سازمان فرهنگی تفریحی و هفت پروژه معاونت شهرسازی و معماری از جمله این پروژه‌ها است.

وی تصریح کرد: طرح «اصفهان در مسیر امید، شهرداری در مسیر تعالی»، تسریع مدل ارزیابی تعالی سازمانی به مناطق و سازمان‌های وابسته به شهرداری، حضور در شانزدهمین جایزه ملی تعالی به عنوان نخستین شهرداری در کشور و دریافت تقدیرنامه سه ستاره برای نخستین سال حضور در سطح ملی با بیش از ۱۰۰۰ نفر ساعت آموزش و تدوین اظهارنامه تعالی سازمانی و شناسایی و اولویت بندی ۸۰ پروژه بهبودی و استقرار نظام مدیریت بهره‌وری در بخش نوسازی و تحول اداری انجام شده است.